Nattevagten - Dæmoner går i arv 2023

  • 5.9 32 stemmen
  • 113 min
  • Horror Thriller Mysterie
Trailer afspelen

Geneeskundestudent Emma werkt als nachtwacht op de forensische afdeling. Het is de plek waar haar ouders decennia geleden aan psychopaat Wörmer wisten te ontkomen. Hoewel ze het overleefden, liet het voorval ze hevig getraumatiseerd achter. Emma is daarom op zoek naar antwoorden en wil weten wat er die nacht precies met haar ouders is gebeurd. Ze weet een ontmoeting met Wörmer te regelen, die al die jaren in afgezonderde gevangenschap heeft gezeten. Haar bezoek wakkert echter het moordlustige monster weer in hem aan…


Stream Nattevagten - Dæmoner går i arv (2023) online in België

Wil je Nattevagten - Dæmoner går i arv (2023) kijken? Is de film Nattevagten - Dæmoner går i arv met Fanny Leander Bornedal te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Nattevagten - Dæmoner går i arv kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Download Nattevagten - Dæmoner går i arv (2023) Nederlandstalige ondertiteling
Nightwatch.Demons.Are.Forever.2023.1080p.WEB.h264-EDITH Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 14 december 2023
  • Speelduur 113 minuten
  • Genres Horror, Thriller & Mysterie
  • Productie budget $4,300,000
  • Productiebedrijven Nordisk Film Denmark
  • Productielanden Denmark
  • Trefwoorden Sequel.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Nattevagten - Dæmoner går i arv (2023) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Nattevagten - Dæmoner går i arv (2023) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Nattevagten - Dæmoner går i arv (2023) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Nattevagten - Dæmoner går i arv (2023) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Nattevagten - Dæmoner går i arv (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Nattevagten - Dæmoner går i arv (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Nattevagten - Dæmoner går i arv (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Nattevagten - Dæmoner går i arv (2023) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Nattevagten - Dæmoner går i arv (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Nattevagten - Dæmoner går i arv (2023) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Nattevagten - Dæmoner går i arv (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Nattevagten - Dæmoner går i arv (2023) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.