The Cage - Nella gabbia (2024) poster

The Cage - Nella gabbia 2024

  • 6 12 stemmen
  • 108 min
  • Drama

Het verhaal gaat over Giulia (Aurora Giovinazzo), een voormalige veelbelovende vrouwelijke MMA-vechter, die de wereld van de wedstrijden verliet na een tragisch ongeval dat plaatsvond tijdens een van haar gevechten. Ze werkt samen met haar vriend Alessandro (Brando Pacitto) in een kleine dierentuin, maar haar nieuwe leven wordt geschokt door het sterke verlangen om terug te keren naar de ring om wraak te nemen op Beauty Killer (Desirèe Popper), de atleet die de oorzaak was van haar dood. verlatenheid. Serena (Valeria Solarino), haar nieuwe coach, helpt en bemoedigt haar. Hun diepe band zal Giulia helpen haar angsten onder ogen te zien en haar te bevrijden uit de kooi waarin ze het risico loopt opgesloten te blijven.


Stream The Cage - Nella gabbia (2024) online in België

Wil je The Cage - Nella gabbia (2024) kijken? Is de film The Cage - Nella gabbia met Aurora Giovinazzo te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Cage - Nella gabbia kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 22 februari 2024
  • Speelduur 108 minuten
  • Genres Drama
  • Productiebedrijven Rodeo Drive, Wave Cinema, Fairway Film & RAI Cinema
  • Productielanden Italy

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film The Cage - Nella gabbia (2024) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film The Cage - Nella gabbia (2024) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Cage - Nella gabbia (2024) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film The Cage - Nella gabbia (2024) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je The Cage - Nella gabbia (2024) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Cage - Nella gabbia (2024) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Cage - Nella gabbia (2024) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Cage - Nella gabbia (2024) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Cage - Nella gabbia (2024) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Cage - Nella gabbia (2024) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Cage - Nella gabbia (2024) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. The Cage - Nella gabbia (2024) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.