Nachts, wenn der Teufel kam (1957) poster

Nachts, wenn der Teufel kam 1957

  • 6.9 28 stemmen
  • 100 min
  • Drama Thriller Misdaad

In Duitsland, tijdens de laatste maanden van Hitlers regime in de Tweede Wereldoorlog, is een seriemoordenaar die zo'n 80 vrouwen heeft verkracht en gewurgd, elf jaar later nog steeds op vrije voeten. Kort voor het einde van de oorlog staat inspecteur Axel Kersten, die de zaak onderzoekt, op het punt de dader te pakken te krijgen. Dit is Bruno Liedtke, een man met een verstandelijke beperking. Maar Kersten wordt gedwarsboomd door de nazi-autoriteiten, die geloven dat het onthullen van de waarheid het vertrouwen van mensen in hun zogenaamd onfeilbare systeem en hun onvermogen om een ​​demente moordenaar te pakken zal ondermijnen. Maar er moet een andere 'dader' worden gevonden die de plaats van de echte moordenaar inneemt en aan het publiek wordt gepresenteerd. De SS raakte erbij betrokken, grotendeels gemotiveerd door politieke en propaganda-overwegingen, om hun beleid van het uitroeien van erfelijke ziekten te rechtvaardigen.


Stream Nachts, wenn der Teufel kam (1957) online in België

Wil je Nachts, wenn der Teufel kam (1957) kijken? Is de film Nachts, wenn der Teufel kam met Claus Holm te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Nachts, wenn der Teufel kam kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 19 september 1957
  • Speelduur 100 minuten
  • Genres Drama, Thriller & Misdaad
  • Productiebedrijven Divina-Film
  • Productielanden Germany
  • Trefwoorden World war ii, Serial killer, Hamburg, germany, Nazism, 1940s & Based on magazine, newspaper or article.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Nachts, wenn der Teufel kam (1957) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Nachts, wenn der Teufel kam (1957) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Nachts, wenn der Teufel kam (1957) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Nachts, wenn der Teufel kam (1957) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Nachts, wenn der Teufel kam (1957) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Nachts, wenn der Teufel kam (1957) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Nachts, wenn der Teufel kam (1957) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Nachts, wenn der Teufel kam (1957) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Nachts, wenn der Teufel kam (1957) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Nachts, wenn der Teufel kam (1957) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Nachts, wenn der Teufel kam (1957) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Nachts, wenn der Teufel kam (1957) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.