Weekend aan Zee 2012

Een weekend zonder mannen... dachten ze!

  • 5.1 5 stemmen
  • 92 min
  • Romantiek Komedie
Trailer afspelen

Weekend aan Zee is een romantische komedie over vier hartsvriendinnen die voor een laatste reünie naar zee gaan. Net zoals vroeger moet het een vrouwenonderonsje worden, zonder mannen. Maar sommige zaken veranderen nooit… en hun vriendschap wordt zwaar op de proef gesteld. Karen verzwijgt aanvankelijk de problemen tussen haar en haar verloofde. An verhult de ware toedracht van haar vermoeidheid niet en neemt tegen alle afspraken in haar acht maanden oude baby mee. Elke wil zich stiekem insemineren met sperma van een spermadonor waarmee ze aan zee heeft afgesproken. Dorien houdt zoals gewoonlijk weinig rekening met de anderen en plant een pittige fotoreportage over hun vriendschap.


Stream Weekend aan Zee (2012) online in België

Wil je Weekend aan Zee (2012) kijken? Is de film Weekend aan Zee met Eline Kuppens te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Weekend aan Zee kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Weekend aan Zee te kopen op Apple TV & Google Play Movies. Weekend aan Zee (2012) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Koop Weekend aan Zee (2012)
  • Weekend aan Zee kan je kopen op Apple TV Apple TV
  • Weekend aan Zee kan je kopen op Google Play Movies Google Play Movies
Huur Weekend aan Zee (2012)
  • Weekend aan Zee kan je huren op Apple TV Apple TV
  • Weekend aan Zee kan je huren op Google Play Movies Google Play Movies

Download Weekend aan Zee (2012) Nederlandstalige ondertiteling
Weekend aan Zee (2012) DVDRip Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 25 april 2012
  • Speelduur 92 minuten
  • Genres Romantiek & Komedie
  • Productiebedrijven Vivi Film, VTM, Vlaams Audiovisueel fonds & Casa Kafka Pictures Movie Tax Shelter Empowered by Dexia
  • Productielanden Belgium

Links Officiële website IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

Weekend aan Zee (2012) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. Weekend aan Zee (2012) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

De film Weekend aan Zee (2012) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Weekend aan Zee (2012) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Weekend aan Zee (2012) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Weekend aan Zee (2012) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Weekend aan Zee (2012) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Weekend aan Zee (2012) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Weekend aan Zee (2012) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Weekend aan Zee (2012) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Weekend aan Zee (2012) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Weekend aan Zee (2012) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Weekend aan Zee (2012) met Eline Kuppens kopen of huren op Apple TV in België.