Emerson, Lake and Palmer: The Live Broadcasts (2006) poster

Emerson, Lake and Palmer: The Live Broadcasts 2006

  • 57 min
  • Muziek

Dit is de heilige graal voor progressieve rockfans. Emerson Lake en Palmer worden hier vastgelegd aan het begin van een legendarische carrière. Gefilmd in de tijd dat de band nog maar net hun baanbrekende eerste album had opgenomen, moest ELP al hun enorme individuele creatieve talenten gebruiken om een ​​volledige show te creëren. Dat maakt deze film zo bijzonder. Uitgebreid improvisatievirtuoos spel van Keith Emerson, inventieve percussie van Carl Palmer en een bravoure optreden aan de microfoon van de jonge Greg Lake maken dit tot een onmisbare aanvulling op de collectie van iedere fan van het progressieve rocktijdperk.


Stream Emerson, Lake and Palmer: The Live Broadcasts (2006) online in België

Wil je Emerson, Lake and Palmer: The Live Broadcasts (2006) kijken? Is de film Emerson, Lake and Palmer: The Live Broadcasts met Keith Emerson te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Emerson, Lake and Palmer: The Live Broadcasts kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Download Emerson, Lake and Palmer: The Live Broadcasts (2006) Nederlandstalige ondertiteling
DCI.Banks.S04E06.Bad.Boy.Part.2.720p.WEB-DL.AAC2.0.H.264-DB Downloaden
dci.banks.s04e06.hdtv.x264-tla-v1 Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 26 juni 2006
  • Speelduur 57 minuten
  • Genres Muziek
  • Productiebedrijven Music Reviews, Ragnarock Films Ltd. & Classic Rock Distribution
  • Productielanden United Kingdom
  • Trefwoorden Concert, Progressive rock, British & Emerson lake en palmer.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Emerson, Lake and Palmer: The Live Broadcasts (2006) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Emerson, Lake and Palmer: The Live Broadcasts (2006) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Emerson, Lake and Palmer: The Live Broadcasts (2006) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Emerson, Lake and Palmer: The Live Broadcasts (2006) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Emerson, Lake and Palmer: The Live Broadcasts (2006) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Emerson, Lake and Palmer: The Live Broadcasts (2006) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Emerson, Lake and Palmer: The Live Broadcasts (2006) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Emerson, Lake and Palmer: The Live Broadcasts (2006) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Emerson, Lake and Palmer: The Live Broadcasts (2006) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Emerson, Lake and Palmer: The Live Broadcasts (2006) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Emerson, Lake and Palmer: The Live Broadcasts (2006) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Emerson, Lake and Palmer: The Live Broadcasts (2006) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.