Radical Self Acceptance (2021) poster

Radical Self Acceptance 2021

  • 11 min
  • Documentaire

Korte documentaire: We leven in de tijd van een heteronormatieve samenleving die Queer-mensen tegenwerkt vanwege hun Zijn-heid. In Afrika wordt aangenomen dat we niet-Afrikaans zijn om trots ons LGBTQIA+-zelf te zijn. In deze korte documentaire delen we de onderzochte oorsprong van moderne homofobie en queerfobie met je, terwijl we verborgen waarheden over de Engelse bijbel blootleggen. De korte film is een bewijs van de schadelijke gevolgen van het kolonialisme en de gevaren van religieuze indoctrinatie. Deze film biedt het publiek de mogelijkheid om zich af te vragen wat ons is verteld dat waar is over queer mensen.


Stream Radical Self Acceptance (2021) online in België

Wil je Radical Self Acceptance (2021) kijken? Is de film Radical Self Acceptance te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Radical Self Acceptance kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 10 december 2021
  • Speelduur 11 minuten
  • Genres Documentaire
  • Trefwoorden Africa, Colonialism, Queer, Documentary short, Lgbtqia & Religious indoctrination.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Radical Self Acceptance (2021) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Radical Self Acceptance (2021) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Radical Self Acceptance (2021) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Radical Self Acceptance (2021) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Radical Self Acceptance (2021) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Radical Self Acceptance (2021) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Radical Self Acceptance (2021) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Radical Self Acceptance (2021) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Radical Self Acceptance (2021) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Radical Self Acceptance (2021) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Radical Self Acceptance (2021) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Radical Self Acceptance (2021) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.