Od Karolinky ke Sputniku (1973) poster

Od Karolinky ke Sputniku 1973

  • Documentaire

Over de geschiedenis van het tramvervoer in Brno. Het openbaar vervoer van Brno bestaat dit jaar 140 jaar sinds zijn oprichting, waardoor het een van de Europese steden is met het oudste openbaar vervoer van Europa. Het is een belangrijk jubileum en bezoekers van de stad kunnen zich tijdens de feestdagen verheugen op een aantal evenementen. De filmdocumentaire herinnert ons aan het begin van het openbaar vervoer in Brno, de chauffeurs en conducteurs herinneren aan hun professionele begin in het tramvervoer, en we zullen ook iets leren over het idee om een ​​Museum voor Tramvervoer op te richten.


Stream Od Karolinky ke Sputniku (1973) online in België

Wil je Od Karolinky ke Sputniku (1973) kijken? Is de film Od Karolinky ke Sputniku te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Od Karolinky ke Sputniku kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 1 januari 1973
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven Československá televize Brno
  • Productielanden Czechoslovakia
  • Trefwoorden Public transport.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Od Karolinky ke Sputniku (1973) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Od Karolinky ke Sputniku (1973) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Od Karolinky ke Sputniku (1973) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Od Karolinky ke Sputniku (1973) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Od Karolinky ke Sputniku (1973) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Od Karolinky ke Sputniku (1973) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Od Karolinky ke Sputniku (1973) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Od Karolinky ke Sputniku (1973) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Od Karolinky ke Sputniku (1973) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Od Karolinky ke Sputniku (1973) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Od Karolinky ke Sputniku (1973) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Od Karolinky ke Sputniku (1973) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.