Den sidste Dans (1923) poster

Den sidste Dans 1923

  • 111 min
  • Drama

Sir William's dochter Polly en de zoon van de boswachter George zijn beste vrienden en onafscheidelijk. Naarmate ze ouder worden dan de zorgeloze kindertijd, wordt hun ongelijkheid in rang en status groter tussen hen, en zet George zijn dromen om de rest van zijn leven met Polly te delen opzij. In plaats daarvan ontmoet hij een danseres, Stella, die met hem meebeweegt als hij zelf als boswachter werkt op Carlton Manor, het landgoed van de graaf. De eenzaamheid van het bos staat ver af van de felle lichten en het opzichtige spektakel van het theater, en wanneer Stella enkele kennissen uit haar oude leven ontmoet, wordt ze verscheurd tussen wie ze werkelijk is en wie haar geliefde denkt dat ze zou moeten zijn. Tegelijkertijd ontdekt Polly dat haar gevoelens voor George meer dan vriendelijk zijn. (stumfilm.dk)


Stream Den sidste Dans (1923) online in België

Wil je Den sidste Dans (1923) kijken? Is de film Den sidste Dans met Philip Bech te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Den sidste Dans kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 4 december 1923
  • Speelduur 111 minuten
  • Genres Drama
  • Productiebedrijven Nordisk Films Kompagni
  • Productielanden Denmark
  • Trefwoorden Dancer & Childhood friends.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Den sidste Dans (1923) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Den sidste Dans (1923) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Den sidste Dans (1923) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Den sidste Dans (1923) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Den sidste Dans (1923) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Den sidste Dans (1923) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Den sidste Dans (1923) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Den sidste Dans (1923) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Den sidste Dans (1923) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Den sidste Dans (1923) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Den sidste Dans (1923) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Den sidste Dans (1923) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.