Amarok's Song - The Journey to Nunavut (1998) poster

Amarok's Song - The Journey to Nunavut 1998

  • 75 min
  • Documentaire

In deze lange documentaire komen drie generaties van de Caribou Inuit-familie samen om het verhaal te vertellen van hun reis als Canada's laatste nomaden. Van het onafhankelijke leven van de jacht op de Keewatin-toendra tot het overnemen van de teugels van het nieuwe territorium Nunavut op 1 april 1999, we zien het allemaal. De film is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen Ole Gjerstad, een Zuid-Canadees, en Martin Kreelak, een Inuk. Het is de familie van Martin die we volgen, aangezien het verhaal wordt verteld door zijn eigen stem, door die van de Ouderen, en door die van de tieners en jongvolwassenen die in de nederzettingen zijn geboren en de eerste generatie vormen van degenen die opgroeien met satelliet-tv. en een permanente woning.


Stream Amarok's Song - The Journey to Nunavut (1998) online in België

Wil je Amarok's Song - The Journey to Nunavut (1998) kijken? Is de film Amarok's Song - The Journey to Nunavut te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Amarok's Song - The Journey to Nunavut kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 1 januari 1998
  • Speelduur 75 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven ONF | NFB
  • Productielanden Canada
  • Trefwoorden Indigenous, Inuit & Hunting.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Amarok's Song - The Journey to Nunavut (1998) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Amarok's Song - The Journey to Nunavut (1998) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Amarok's Song - The Journey to Nunavut (1998) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Amarok's Song - The Journey to Nunavut (1998) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Amarok's Song - The Journey to Nunavut (1998) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Amarok's Song - The Journey to Nunavut (1998) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Amarok's Song - The Journey to Nunavut (1998) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Amarok's Song - The Journey to Nunavut (1998) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Amarok's Song - The Journey to Nunavut (1998) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Amarok's Song - The Journey to Nunavut (1998) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Amarok's Song - The Journey to Nunavut (1998) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Amarok's Song - The Journey to Nunavut (1998) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.