Dancing Queen 2023

  • 6.2 2 stemmen
  • 93 min
  • Drama Familie
Trailer afspelen

Dancing Queen vertelt het verhaal van de 12-jarige Mina. Haar wereld komt op de kop te staan wanneer de beroemde danser E.D.Win naar haar stad en dus ook school verhuist. Ze wordt halsoverkop verliefd. Wanneer hij iedereen uitnodigt voor een auditie voor zijn nieuwe dansploeg, ziet Mina haar kans schoon en schrijft zich in. Maar er is één essentieel ding dat ze vergeten is: ze kan niet dansen! Een reis die ze onderneemt met de steun van haar pittige no-nonsense oma; een wijze dame wiens openhartige advies altijd tot veel hilariteit zorgt. Van een ongemakkelijke eerste auditie tot een zenuwslopende show, Mina leert hoe ze de demonen van zelftwijfel moet bestrijden.


Stream Dancing Queen (2023) online in België

Wil je Dancing Queen (2023) kijken? Is de film Dancing Queen met Anders Baasmo Christiansen te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Dancing Queen kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Dancing Queen te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Dancing Queen (2023) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Koop Dancing Queen (2023)
  • Dancing Queen kan je kopen op Apple TV Apple TV
  • Dancing Queen kan je kopen op Google Play Movies Google Play Movies
  • Dancing Queen kan je kopen op Amazon Video Amazon Video
Huur Dancing Queen (2023)
  • Dancing Queen kan je huren op Apple TV Apple TV
  • Dancing Queen kan je huren op Google Play Movies Google Play Movies
  • Dancing Queen kan je huren op Amazon Video Amazon Video

Download Dancing Queen (2023) Nederlandstalige ondertiteling
Dancing Queen (2023) NPO RIP Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 4 augustus 2023
  • Speelduur 93 minuten
  • Genres Drama & Familie
  • Productiebedrijven Amarcord
  • Productielanden Norway

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

Dancing Queen (2023) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Dancing Queen (2023) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

De film Dancing Queen (2023) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Dancing Queen (2023) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Dancing Queen (2023) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Dancing Queen (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Dancing Queen (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Dancing Queen (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Dancing Queen (2023) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Dancing Queen (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Dancing Queen (2023) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Dancing Queen (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Dancing Queen (2023) met Anders Baasmo Christiansen kopen of huren op Apple TV in België.