Feet in Water, Head on Fire (2023) poster

Feet in Water, Head on Fire 2023

  • 93 min
  • Documentaire

Dadelpalmen die tientallen jaren geleden werden geïmporteerd en gekweekt, floreren in de Coachella Valley in Zuid-Californië. Een kakofonie van stemmen van verschillende generaties reflecteert op het veranderende landschap van de regio; Sommigen herinneren zich de eerste paar hectare die werden geplant, terwijl anderen genieten van de luxe van nieuwe golfbanen. Feet in Water, Head on Fire is een zintuiglijk levendige 16mm-ervaring die ons meeneemt op een reis door verleden, heden en toekomst. Regisseur Terra Long verwerkte de beelden met de hand, waarbij hij gebruik maakte van overgebleven dadels en inheemse planten die de omgeving met het weefsel van de film verweven. Via complexe en genuanceerde scènes groeien niet-gesynchroniseerde interviews uit tot een wonderbaarlijk zachtaardig maar gedenkwaardig portret van een gemeenschap in beweging.


Stream Feet in Water, Head on Fire (2023) online in België

Wil je Feet in Water, Head on Fire (2023) kijken? Is de film Feet in Water, Head on Fire te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Feet in Water, Head on Fire kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 3 maart 2023
  • Speelduur 93 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productielanden Canada & United States of America
  • Trefwoorden California & Experimental.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Feet in Water, Head on Fire (2023) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Feet in Water, Head on Fire (2023) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Feet in Water, Head on Fire (2023) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Feet in Water, Head on Fire (2023) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Feet in Water, Head on Fire (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Feet in Water, Head on Fire (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Feet in Water, Head on Fire (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Feet in Water, Head on Fire (2023) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Feet in Water, Head on Fire (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Feet in Water, Head on Fire (2023) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Feet in Water, Head on Fire (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Feet in Water, Head on Fire (2023) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.