Praying for Armageddon 2023

  • 7.5 4 stemmen
  • 97 min
  • Documentaire
Trailer afspelen

Terwijl een groot deel van de wereld worstelt om de planeet draaiende te houden, werkt een angstaanjagend grote groep Amerikaanse fundamentalistische christenen aan het bevorderen van de apocalyps. De evangelische beweging is ervan overtuigd dat zij gered zullen worden als Jezus te paard in de staat Israël verschijnt en met een ten hemel geheven zwaard de ongelovigen doodt, zodat het bloed de hoofdstellen van de paarden bereikt. Natuurbranden, corona, oorlogen en crises zijn het bewijs dat de tijd nabij is. Maar voordat de profetieën werkelijkheid kunnen worden, moet de staat Israël sterker worden. Daarom bieden ze enorme financiële steun en bevinden ze zich zo ver in het Witte Huis dat ze het buitenlandse beleid van de VS helpen beïnvloeden.


Stream Praying for Armageddon (2023) online in België

Wil je Praying for Armageddon (2023) kijken? Is de film Praying for Armageddon met Arik Ascherman te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Praying for Armageddon kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 23 maart 2023
  • Speelduur 97 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven UpNorth Film, Auto Images, Making Movies, Ventana Film, Film i Skåne, ARTE, ZDF, Al Jazeera & EO
  • Productielanden Finland, Germany, Netherlands, Norway, Qatar & Sweden
  • Trefwoorden The white house, Evangelical christianity, Political intrigue , Biblical prophecy, Social documentary, Social movement, Political machine, Political documentary, Social & cultural documentary, Observational documentary, United states, Political movement & Religious extremism.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Praying for Armageddon (2023) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Praying for Armageddon (2023) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Praying for Armageddon (2023) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Praying for Armageddon (2023) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Praying for Armageddon (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Praying for Armageddon (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Praying for Armageddon (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Praying for Armageddon (2023) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Praying for Armageddon (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Praying for Armageddon (2023) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Praying for Armageddon (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Praying for Armageddon (2023) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.