Salazar - Le Portugal à quitte ou double (2022) poster

Salazar - Le Portugal à quitte ou double 2022

  • 9 1 stemmen
  • Documentaire Historisch

Portugal slaagde erin de hele Tweede Wereldoorlog door te komen zonder ook maar één schot te lossen. Gevangen in een bankschroef tussen de Asmogendheden en de Geallieerden, gebruikte Antonio Salazar, de sterke man van het land, elke truc uit het boek om zijn land er ongeschonden doorheen te loodsen. In deze zenuwoorlog waarin alles mogelijk was, maakte de Portugese dictator op briljante wijze gebruik van het enige beschikbare wapen om de onafhankelijkheid van zijn land te behouden: neutraliteit.


Stream Salazar - Le Portugal à quitte ou double (2022) online in België

Wil je Salazar - Le Portugal à quitte ou double (2022) kijken? Is de film Salazar - Le Portugal à quitte ou double te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Salazar - Le Portugal à quitte ou double kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 1 september 2022
  • Genres Documentaire & Historisch
  • Productiebedrijven Cinétévé
  • Productielanden France
  • Trefwoorden Dictator, World war ii & Portuguese history.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Salazar - Le Portugal à quitte ou double (2022) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Salazar - Le Portugal à quitte ou double (2022) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Salazar - Le Portugal à quitte ou double (2022) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Salazar - Le Portugal à quitte ou double (2022) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Salazar - Le Portugal à quitte ou double (2022) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Salazar - Le Portugal à quitte ou double (2022) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Salazar - Le Portugal à quitte ou double (2022) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Salazar - Le Portugal à quitte ou double (2022) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Salazar - Le Portugal à quitte ou double (2022) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Salazar - Le Portugal à quitte ou double (2022) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Salazar - Le Portugal à quitte ou double (2022) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Salazar - Le Portugal à quitte ou double (2022) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.