Milton Santos, Pensador do Brasil 2001

  • 8 1 stemmen
  • 82 min
  • Historisch Documentaire
Trailer afspelen

Het interview, gehouden op 4 januari 2001, was het laatste dat werd gegeven door professor Milton Santos, die op 24 juni van hetzelfde jaar aan kanker stierf. De geograaf is weg, maar zijn gedachten blijven. De politieke en culturele idealen ervan inspireren het debat over de Braziliaanse samenleving en de constructie van een nieuwe wereld. Zijn verklaring is een waar getuigenis, een les dat de wereld beter kan zijn. Op basis van geografie voert Milton Santos een lezing van de hedendaagse wereld uit die de verschillende gezichten van het fenomeen globalisering onthult. Het is in het bewijs van de tegenstrijdigheden en paradoxen die het dagelijks leven bepalen dat Milton Santos de mogelijkheden ziet om een ​​andere realiteit op te bouwen. Hij innoveert wanneer hij, in plaats van zich tegen de mondialisering te verzetten, manieren voor een nieuwe mondialisering voorstelt en aanwijst.


Stream Milton Santos, Pensador do Brasil (2001) online in België

Wil je Milton Santos, Pensador do Brasil (2001) kijken? Is de film Milton Santos, Pensador do Brasil met Milton Santos te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Milton Santos, Pensador do Brasil kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 1 januari 2001
  • Speelduur 82 minuten
  • Genres Historisch & Documentaire
  • Productielanden Brazil
  • Trefwoorden Geography, Geopolitics, Afro brazilian, Latin american history, Brazilian politics, Brazilian history, Latin americans, Latin america, Brazil, Brazilian cinema, History, Latinx & Latin.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Milton Santos, Pensador do Brasil (2001) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Milton Santos, Pensador do Brasil (2001) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Milton Santos, Pensador do Brasil (2001) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Milton Santos, Pensador do Brasil (2001) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Milton Santos, Pensador do Brasil (2001) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Milton Santos, Pensador do Brasil (2001) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Milton Santos, Pensador do Brasil (2001) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Milton Santos, Pensador do Brasil (2001) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Milton Santos, Pensador do Brasil (2001) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Milton Santos, Pensador do Brasil (2001) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Milton Santos, Pensador do Brasil (2001) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Milton Santos, Pensador do Brasil (2001) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.