Bones of Contention: Native American Archaeology (1995) poster

Bones of Contention: Native American Archaeology 1995

  • 49 min
  • Documentaire

De overblijfselen van meer dan 10.000 indianen die op archeologische vindplaatsen in de VS zijn opgegraven, zijn in het bezit van musea zoals het Smithsonian. Is de analyse van de botten geldig wetenschappelijk onderzoek, of is het een ontheiliging van de Indiaanse cultuur? Dit programma richt zich op de spanningen tussen wetenschappers, historici en museumconservatoren en Indiaanse groepen, terwijl de botten een centrale rol spelen in een oorlog van alternatieve perspectieven. Bij het onderzoeken van dit debat biedt het programma een uitstekend overzicht van de Indiaanse archeologie in de VS. Een BBC-productie.


Stream Bones of Contention: Native American Archaeology (1995) online in België

Wil je Bones of Contention: Native American Archaeology (1995) kijken? Is de film Bones of Contention: Native American Archaeology te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Bones of Contention: Native American Archaeology kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


  • Verschijningsdatum Donderdag 1 juni 1995
  • Speelduur 49 minuten
  • Genres Documentaire
  • Trefwoorden Native american & Native american culture.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Bones of Contention: Native American Archaeology (1995) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Bones of Contention: Native American Archaeology (1995) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Bones of Contention: Native American Archaeology (1995) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Bones of Contention: Native American Archaeology (1995) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Bones of Contention: Native American Archaeology (1995) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Bones of Contention: Native American Archaeology (1995) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Bones of Contention: Native American Archaeology (1995) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Bones of Contention: Native American Archaeology (1995) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Bones of Contention: Native American Archaeology (1995) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Bones of Contention: Native American Archaeology (1995) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Bones of Contention: Native American Archaeology (1995) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Bones of Contention: Native American Archaeology (1995) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.