Rätselhafte Venus (2022) poster

Rätselhafte Venus 2022

  • 10 1 stemmen
  • Documentaire

Paleolithicum: een mysterieuze en enigmatische periode. Moeilijk te vatten vanuit het perspectief van vandaag. Hoe leefden mensen toen, hoe functioneerden hun gemeenschappen? Wat vertelt het standbeeld van de Venus van Willendorf ons over hen? ... De Venus van Willendorf, een ingenieus vervaardigd 29.000 jaar oud beeld van een vrouw, is een naakte en sensuele getuige van het vroege stenen tijdperk. Wie vertegenwoordigt hij? Is het een echte afbeelding van een vrouw of een ideaal? Is het een eerbetoon aan vrouwelijke moeders? Uit analyse van het beroemde standbeeld en andere archeologische vondsten uit Oostenrijk en Tsjechië blijkt dat het paleolithische leven diverser was dan eerder werd gedacht, inclusief de rol van vrouwen, die zeer waarschijnlijk dezelfde activiteiten uitvoerden als mannen. Het waren jagers op groot wild en bewakers van eeuwenoude kennis. Breng ons 29.000 jaar terug naar mensen die veel meer op ons leken dan we denken.


Stream Rätselhafte Venus (2022) online in België

Wil je Rätselhafte Venus (2022) kijken? Is de film Rätselhafte Venus met Eszter Hollósi te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Rätselhafte Venus kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 28 mei 2022
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven ORF, ZDF & ARTE
  • Productielanden Austria
  • Trefwoorden Archeology.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Rätselhafte Venus (2022) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Rätselhafte Venus (2022) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Rätselhafte Venus (2022) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Rätselhafte Venus (2022) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Rätselhafte Venus (2022) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Rätselhafte Venus (2022) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Rätselhafte Venus (2022) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Rätselhafte Venus (2022) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Rätselhafte Venus (2022) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Rätselhafte Venus (2022) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Rätselhafte Venus (2022) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Rätselhafte Venus (2022) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.