Dragon Rising - The Green Hornet Screentest (1965) poster

Dragon Rising - The Green Hornet Screentest 1965

  • 8 min
  • Actie Documentaire

Voordat hij een wereldwijd icoon werd, was Bruce Lee een jonge vechtsportmeester, toen 24 jaar oud, die zijn weg probeerde te vinden in Hollywood. In deze zeldzame en nooit eerder vertoonde screentest laat Lee zijn ongelooflijke vaardigheden en charisma zien terwijl hij auditie doet voor de rol van Kato in de tv-serie The Green Hornet. De screentest is een fascinerende inkijk in Lee's vroege carrière, en het is duidelijk dat hij voorbestemd was voor grootsheid. Zijn bewegingen zijn vloeiend en krachtig, en zijn uitdrukkingen zijn vol intensiteit en focus. Het is geen wonder dat de producenten van The Green Hornet zo onder de indruk waren. Deze screentest is een must-see voor elke fan van Bruce Lee, en het is een herinnering aan zijn ongelooflijke talent en potentieel. Het is een kijkje in een wereld die er had kunnen zijn, en het is een herinnering aan wat we verloren toen Lee te jong stierf. Dit wordt nu beschouwd als een gewaardeerd stuk Bruce Lee-memorabilia.


Stream Dragon Rising - The Green Hornet Screentest (1965) online in België

Wil je Dragon Rising - The Green Hornet Screentest (1965) kijken? Is de film Dragon Rising - The Green Hornet Screentest met Bruce Lee te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Dragon Rising - The Green Hornet Screentest kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices


  • Verschijningsdatum Vrijdag 1 januari 1965
  • Speelduur 8 minuten
  • Genres Actie & Documentaire
  • Trefwoorden Bruce lee screentest.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Dragon Rising - The Green Hornet Screentest (1965) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Dragon Rising - The Green Hornet Screentest (1965) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Dragon Rising - The Green Hornet Screentest (1965) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Dragon Rising - The Green Hornet Screentest (1965) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Dragon Rising - The Green Hornet Screentest (1965) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Dragon Rising - The Green Hornet Screentest (1965) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Dragon Rising - The Green Hornet Screentest (1965) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Dragon Rising - The Green Hornet Screentest (1965) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Dragon Rising - The Green Hornet Screentest (1965) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Dragon Rising - The Green Hornet Screentest (1965) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Dragon Rising - The Green Hornet Screentest (1965) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Dragon Rising - The Green Hornet Screentest (1965) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.