애국소녀 (2023) poster

애국소녀 2023

  • 91 min
  • Documentaire

In haar eerste lange documentaire richt filmmaker Nam Arum haar camera op haar ouders, twee leden van de Zuid-Koreaanse 386 Generation. Het politieke activisme van deze generatie bereikte in juni 1987 een hoogtepunt met grote protesten die de autoritaire regering dwongen algemene verkiezingen te houden en belangrijke democratische hervormingen door te voeren. Ruim 35 jaar later reflecteert de filmmaker op de staat van deze democratie door middel van een hartelijk familieportret tegen de achtergrond van de recente geschiedenis van het land. In een persoonlijke en intieme filmische stijl onderzoekt Arum de vasthoudendheid van haar vader aan het conventionele als hoge ambtenaar en het vurige enthousiasme van haar moeder als feministische activiste. Te midden van deze twee contrasterende dynamieken probeert Arum haar eigen rol te ontdekken en hoe zij kan bijdragen aan sociale verandering.


Stream 애국소녀 (2023) online in België

Wil je 애국소녀 (2023) kijken? Is de film 애국소녀 te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je 애국소녀 kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 16 september 2023
  • Speelduur 91 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productielanden South Korea
  • Trefwoorden Sewol.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film 애국소녀 (2023) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film 애국소녀 (2023) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film 애국소녀 (2023) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film 애국소녀 (2023) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je 애국소녀 (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film 애국소녀 (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film 애국소녀 (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

애국소녀 (2023) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

애국소녀 (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

애국소녀 (2023) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

애국소녀 (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. 애국소녀 (2023) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.