Tod in Mombasa (2024) poster

Tod in Mombasa 2024

  • 7 1 stemmen
  • 89 min
  • Misdaad Thriller TV Film

Het is een jaar geleden dat Moritz Wagner en zijn dochter Aluna Kenia de rug toekeerden en naar Hamburg verhuisden. Ze zochten tevergeefs naar Farrah, de vrouw van Moritz en de moeder van Aluna. Moritz' inspannende, soms traumatische baan als oorlogsfotograaf had hun huwelijk zwaar onder druk gezet. Farrah had wat vrije tijd genomen en verdween spoorloos. Nu ontvangt Moritz het nieuws dat zijn vermiste vrouw dood is aangetroffen vanuit haar auto in Kenia. Kort daarna suggereert Farrah's zus Pascale dat Farrah niet het slachtoffer was van een ongeval, maar werd vermoord. Moritz vertrekt naar Kenia. Maar als hij zijn schoonzus wil ontmoeten, sterft ze voor zijn ogen. Moritz wordt nu als verdachte beschouwd en moet zich verantwoorden tegenover de Keniaanse politie en vluchten. Samen met Caroline, een verkoopster van tweedehands auto's en goede vriendin van Farrah, gaat Moritz op zoek naar het geheim achter Farrahs dood. Het spoor leidt hen beiden naar Congo.


Stream Tod in Mombasa (2024) online in België

Wil je Tod in Mombasa (2024) kijken? Is de film Tod in Mombasa met Heino Ferch te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Tod in Mombasa kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 27 januari 2024
  • Speelduur 89 minuten
  • Genres Misdaad, Thriller & TV Film
  • Productiebedrijven Zeitsprung Pictures, Avriofilms & ZDF
  • Productielanden Germany & Greece

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Tod in Mombasa (2024) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Tod in Mombasa (2024) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Tod in Mombasa (2024) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Tod in Mombasa (2024) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Tod in Mombasa (2024) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Tod in Mombasa (2024) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Tod in Mombasa (2024) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Tod in Mombasa (2024) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Tod in Mombasa (2024) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Tod in Mombasa (2024) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Tod in Mombasa (2024) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Tod in Mombasa (2024) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.