Regina Daniels and the Batman Lord (2016) poster

Regina Daniels and the Batman Lord 2016

  • 6 1 stemmen
  • Actie

In deze intrigerende epische film zien we een duidelijke definitie van samenzwering en manifestatie van het kwaad. Hier kwamen afgunst, jaloezie, hebzucht, egoïsme en haat allemaal samen om sommige mensen ertoe aan te zetten samen te werken en in het geheim een ​​kwaadaardige en verraderlijke daad te beramen tegen een onschuldige man genaamd Ogidi , met de bedoeling hun individuele egoïstische verlangens te verwezenlijken. Deze kwade daad veroorzaakt onverwacht een reeks sterfgevallen en zeer verontrustende en gruwelijke gebeurtenissen in de hele gemeenschap; een type dat nog nooit eerder door de mensen in de gemeenschap is gezien. Alleen het bloed van iemand die verbonden is aan het koninklijk huis kan de levens van de hele gemeenschap redden.


Stream Regina Daniels and the Batman Lord (2016) online in België

Wil je Regina Daniels and the Batman Lord (2016) kijken? Is de film Regina Daniels and the Batman Lord met James Akabuogu te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Regina Daniels and the Batman Lord kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices


  • Verschijningsdatum Vrijdag 1 januari 2016
  • Genres Actie
  • Productiebedrijven Priced Penny Production

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Regina Daniels and the Batman Lord (2016) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Regina Daniels and the Batman Lord (2016) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Regina Daniels and the Batman Lord (2016) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Regina Daniels and the Batman Lord (2016) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Regina Daniels and the Batman Lord (2016) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Regina Daniels and the Batman Lord (2016) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Regina Daniels and the Batman Lord (2016) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Regina Daniels and the Batman Lord (2016) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Regina Daniels and the Batman Lord (2016) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Regina Daniels and the Batman Lord (2016) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Regina Daniels and the Batman Lord (2016) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Regina Daniels and the Batman Lord (2016) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.