Entweder oder - Die Existenz des Sören Kierkegaard (1991) poster

Entweder oder - Die Existenz des Sören Kierkegaard 1991

  • 45 min
  • Documentaire

Hij wordt de 'Socrates van het Noorden' genoemd. Hij wordt ook wel de voorvader van het existentialisme genoemd: Sören Kierkegaard, geboren in 1813 in Kopenhagen. Op verzoek van zijn vader ging hij theologie studeren. Hij ziet zichzelf als dichter en filosoof, maar altijd op een missie om te strijden voor een onvervalst christendom. Zijn fanatieke strijd tegen een al te verzadigde en burgerlijke kerk ondermijnde zijn kracht zodanig dat hij op 42-jarige leeftijd stierf. Kierkegaard gaf in zijn tijd niet alleen grote impulsen. Tot op de dag van vandaag heeft hij zijn actualiteit niet verloren. Zijn gecompliceerde persoonlijkheid en zijn radicale eisen worden voor het eerst duidelijk in zijn geschriften.


Stream Entweder oder - Die Existenz des Sören Kierkegaard (1991) online in België

Wil je Entweder oder - Die Existenz des Sören Kierkegaard (1991) kijken? Is de film Entweder oder - Die Existenz des Sören Kierkegaard met Lutz Winde te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Entweder oder - Die Existenz des Sören Kierkegaard kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 1 januari 1991
  • Speelduur 45 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven Aladin Filmproduktion
  • Productielanden Germany
  • Trefwoorden Existentialism.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Entweder oder - Die Existenz des Sören Kierkegaard (1991) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Entweder oder - Die Existenz des Sören Kierkegaard (1991) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Entweder oder - Die Existenz des Sören Kierkegaard (1991) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Entweder oder - Die Existenz des Sören Kierkegaard (1991) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Entweder oder - Die Existenz des Sören Kierkegaard (1991) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Entweder oder - Die Existenz des Sören Kierkegaard (1991) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Entweder oder - Die Existenz des Sören Kierkegaard (1991) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Entweder oder - Die Existenz des Sören Kierkegaard (1991) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Entweder oder - Die Existenz des Sören Kierkegaard (1991) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Entweder oder - Die Existenz des Sören Kierkegaard (1991) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Entweder oder - Die Existenz des Sören Kierkegaard (1991) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Entweder oder - Die Existenz des Sören Kierkegaard (1991) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.