Den som dræber - Fortidens skygge 2012

  • 6.5 24 stemmen
  • 90 min
  • Misdaad Drama Thriller
Trailer afspelen

In de Deense thriller 'Shadow of the Past' is de psychiater Thomas Schaeffer (Jakob Cedergren) herenigd met zijn ex-vrouw en besluit hij zijn functie als forensisch psychiater bij de politie neer te leggen om terug te keren naar zijn baan als docent aan de universiteit. Maar nu zijn laatste werkdag nadert, komt er een gewelddadige zaak uit zijn verleden naar voren. Als jonge psychiater slaagde hij er niet in een patiënt met oorlogstrauma te plegen die manisch details van brute moorden, ongelukken en andere gebeurtenissen keer op keer tekende. De Deense thriller 'Shadow of the Past' is gebaseerd op TV2's serie 'The Killer'. Het is echter geen voorwaarde dat je de serie gezien hebt, maar dezelfde hoofdrolspelers komen in de film voor.


Stream Den som dræber - Fortidens skygge (2012) online in België

Wil je Den som dræber - Fortidens skygge (2012) kijken? Is de film Den som dræber - Fortidens skygge met Jakob Cedergren te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Den som dræber - Fortidens skygge kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Download Den som dræber - Fortidens skygge (2012) Nederlandstalige ondertiteling
The.Fresh.Prince.of.Bel-Air.S03E14.Winner.Takes.Off Downloaden
Fortidens.Skygge.2011.BDRiP.XViD-RCDiVX Downloaden
Fortidens.Skygge.2011.720p.BluRay.x264-FARGIRENIS Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 15 maart 2012
  • Speelduur 90 minuten
  • Genres Misdaad, Drama & Thriller
  • Productiebedrijven Miso Film, Nordisk Film & TV Fond & SF Studios
  • Productielanden Denmark
  • Trefwoorden Nordic noir.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Den som dræber - Fortidens skygge (2012) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Den som dræber - Fortidens skygge (2012) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Den som dræber - Fortidens skygge (2012) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Den som dræber - Fortidens skygge (2012) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Den som dræber - Fortidens skygge (2012) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Den som dræber - Fortidens skygge (2012) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Den som dræber - Fortidens skygge (2012) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Den som dræber - Fortidens skygge (2012) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Den som dræber - Fortidens skygge (2012) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Den som dræber - Fortidens skygge (2012) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Den som dræber - Fortidens skygge (2012) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Den som dræber - Fortidens skygge (2012) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.