Wanneer waan werkelijkheid wordt (2023) poster

Wanneer waan werkelijkheid wordt 2023

  • 51 min
  • Documentaire

Jöran heeft een bipolaire stoornis, dit maakt hem kwetsbaar voor depressies, manieën en psychoses. Hij kan er op dit moment goed mee leven, maar dat is in het verleden wel anders geweest. Jöran duikt in zijn duistere verleden en gaat in gesprek met de mensen die zijn ziekte van dichtbij hebben meegemaakt. Hoe ga je om met deze stoornis en het onbegrepen gedrag dat daarbij komt kijken? En hoe doorbreek je het taboe dat nog altijd op de ziekte drukt?


Stream Wanneer waan werkelijkheid wordt (2023) online in België

Wil je Wanneer waan werkelijkheid wordt (2023) kijken? Is de film Wanneer waan werkelijkheid wordt te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Wanneer waan werkelijkheid wordt kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 26 oktober 2023
  • Speelduur 51 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven BNNVARA & Stichting take 4
  • Productielanden Netherlands
  • Trefwoorden Suicide, Family, Mental health, Psychosis & Delusions.

Links Officiële website IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Wanneer waan werkelijkheid wordt (2023) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Wanneer waan werkelijkheid wordt (2023) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Wanneer waan werkelijkheid wordt (2023) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Wanneer waan werkelijkheid wordt (2023) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Wanneer waan werkelijkheid wordt (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Wanneer waan werkelijkheid wordt (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Wanneer waan werkelijkheid wordt (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Wanneer waan werkelijkheid wordt (2023) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Wanneer waan werkelijkheid wordt (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Wanneer waan werkelijkheid wordt (2023) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Wanneer waan werkelijkheid wordt (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Wanneer waan werkelijkheid wordt (2023) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.