Locked Up in America - Solitary Nation and Prison State (2014) poster

Locked Up in America - Solitary Nation and Prison State 2014

  • 150 min
  • Documentaire

Decennia lang zijn de Verenigde Staten gefixeerd op opsluiting, het bouwen van gevangenissen en het opsluiten van steeds meer mensen. Maar tegen welke prijs, en heeft het echt een verschil gemaakt? FRONTLINE gaat naar het epicentrum van het woedende debat over opsluiting in Amerika, waarbij de nadruk ligt op de controversiële praktijk van eenzame opsluiting en op nieuwe pogingen om de gevangenispopulatie terug te dringen, nu ambtenaren heroverwegen wat ze met criminelen moeten doen.


Stream Locked Up in America - Solitary Nation and Prison State (2014) online in België

Wil je Locked Up in America - Solitary Nation and Prison State (2014) kijken? Is de film Locked Up in America - Solitary Nation and Prison State te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Locked Up in America - Solitary Nation and Prison State kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 8 juli 2014
  • Speelduur 150 minuten
  • Genres Documentaire
  • Trefwoorden Politics, Jail, Solitary confinement, State prison, Solitary nation, Frontline, Prision & Prison state.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Locked Up in America - Solitary Nation and Prison State (2014) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Locked Up in America - Solitary Nation and Prison State (2014) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Locked Up in America - Solitary Nation and Prison State (2014) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Locked Up in America - Solitary Nation and Prison State (2014) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Locked Up in America - Solitary Nation and Prison State (2014) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Locked Up in America - Solitary Nation and Prison State (2014) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Locked Up in America - Solitary Nation and Prison State (2014) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Locked Up in America - Solitary Nation and Prison State (2014) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Locked Up in America - Solitary Nation and Prison State (2014) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Locked Up in America - Solitary Nation and Prison State (2014) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Locked Up in America - Solitary Nation and Prison State (2014) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Locked Up in America - Solitary Nation and Prison State (2014) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.