The Hollywood Sign (2001) poster

The Hollywood Sign 2001

  • 4.4 15 stemmen
  • 90 min
  • Actie Komedie Thriller

Tom Greener was ooit een bekende acteur. Aan zijn veelbelovende carrière is echter een eind gekomen na een verblijf in de staatsgevangenis. Bij zijn terugkeer in Hollywood probeert hij producenten geïnteresseerd te krijgen voor het scenario van zijn ex-vriendin 'The Hollywood Sign'. In de verfilming hiervan hoopt hij zelf een rol te bemachtigen. In zijn hotel loopt hij de eveneens uitgerangeerde acteur Kage Mulligan tegen het lijf. Later ontmoet hij de ex-acteur Floyd Benson die nu noodgedwongen als elektricien door het leven gaat. De drie mannen fantaseren over hun acteursleven en wat allemaal had kunnen zijn. Dan bedenken ze een ingenieus en gewaagd plan wat van hen de allerbeste acteerprestatie ooit vergt. Met als inzet een glorieuze comeback in Hollywood gaan ze aan de slag. Bijzonderheden: 'The Hollywood Sign' is verfilmd naar een scenario van Leon de Winter en gebaseerd op zijn eigen boek 'De Hemel van Hollywood'.


Stream The Hollywood Sign (2001) online in België

Wil je The Hollywood Sign (2001) kijken? Is de film The Hollywood Sign met Tom Berenger te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Hollywood Sign kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Download The Hollywood Sign (2001) Nederlandstalige ondertiteling
The Hollywood Sign.DVDRip.XviD Downloaden
hollywood_sign Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 28 september 2001
  • Speelduur 90 minuten
  • Genres Actie, Komedie & Thriller

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film The Hollywood Sign (2001) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film The Hollywood Sign (2001) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Hollywood Sign (2001) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film The Hollywood Sign (2001) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je The Hollywood Sign (2001) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Hollywood Sign (2001) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Hollywood Sign (2001) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Hollywood Sign (2001) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Hollywood Sign (2001) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Hollywood Sign (2001) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Hollywood Sign (2001) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. The Hollywood Sign (2001) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.