Descarrego (2023) poster

Descarrego 2023

  • 10 min
  • Documentaire

Korte film: Een tamelijk armoedige, donkere, driedelige kledingkast in een gang: ongeveer tien jaar zijn verstreken sinds Joana Claude seksueel geweld onderging toen deze in elkaar werd gezet. Nu is het tijd om het niet alleen te demonteren. In plaats daarvan probeert Joana het artefact van pijn volledig te vernietigen. Het gebaar wordt met verve gemaakt, het uitscheuren van planken en deuren lijkt op verzet met terugwerkende kracht, wat opgekropt is vindt een uitlaatklep. Tegelijkertijd wordt het ritueel gekenmerkt door een geleidelijke escalatie: eerst spreekt de regisseur over haar relatie met haar ouders – een grote zweetvlek op haar rug begint al zichtbaar te worden –, uiteindelijk staat alles in brand. De act is kort, het duurt slechts een paar minuten. En toch maakt het een intiem inzicht mogelijk dat naarmate het zich ontvouwt een universeel, krachtgevend karakter krijgt.


Stream Descarrego (2023) online in België

Wil je Descarrego (2023) kijken? Is de film Descarrego te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Descarrego kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 17 oktober 2023
  • Speelduur 10 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven Descprace & Pituã Produções
  • Productielanden Brazil
  • Trefwoorden Documentary short.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Descarrego (2023) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Descarrego (2023) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Descarrego (2023) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Descarrego (2023) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Descarrego (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Descarrego (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Descarrego (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Descarrego (2023) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Descarrego (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Descarrego (2023) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Descarrego (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Descarrego (2023) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.