Ostschlager ist Tot. Lang lebe der Ostschlager! (2023) poster

Ostschlager ist Tot. Lang lebe der Ostschlager! 2023

  • Documentaire Muziek

Siegfried 'Siggi' Trzoß, een radiomoderator uit Oost-Berlijn, werkt onvermoeibaar aan zijn jubileum en 900ste show. De muziek waar zijn hart voor brandt is de Oost-Duitse Schlager, een genre dat aanvankelijk politiek genegeerd werd en nu algemeen vergeten wordt. Maar Siggi houdt de droom tot op de dag van vandaag levend, waardoor de harten van senioren in heel Oost-Duitsland hoger springen van nostalgie.


Stream Ostschlager ist Tot. Lang lebe der Ostschlager! (2023) online in België

Wil je Ostschlager ist Tot. Lang lebe der Ostschlager! (2023) kijken? Is de film Ostschlager ist Tot. Lang lebe der Ostschlager! met Siegfried "Siggi" Trzoß te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Ostschlager ist Tot. Lang lebe der Ostschlager! kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 1 december 2023
  • Genres Documentaire & Muziek
  • Productiebedrijven Filmuniversität
  • Trefwoorden Ddr.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Ostschlager ist Tot. Lang lebe der Ostschlager! (2023) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Ostschlager ist Tot. Lang lebe der Ostschlager! (2023) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Ostschlager ist Tot. Lang lebe der Ostschlager! (2023) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Ostschlager ist Tot. Lang lebe der Ostschlager! (2023) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Ostschlager ist Tot. Lang lebe der Ostschlager! (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Ostschlager ist Tot. Lang lebe der Ostschlager! (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Ostschlager ist Tot. Lang lebe der Ostschlager! (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ostschlager ist Tot. Lang lebe der Ostschlager! (2023) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ostschlager ist Tot. Lang lebe der Ostschlager! (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ostschlager ist Tot. Lang lebe der Ostschlager! (2023) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Ostschlager ist Tot. Lang lebe der Ostschlager! (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Ostschlager ist Tot. Lang lebe der Ostschlager! (2023) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.