Коронованные особи (2013) poster

Коронованные особи 2013

  • 3 1 stemmen
  • 95 min
  • Documentaire

Een journalistiek onderzoek, niet gebaseerd op geruchten en aannames, maar op direct bewijs, dat de ware mechanismen van podiumkroningen onthult. Verborgen camerabeelden van onderhandelingen met de eigenaren van de grootste nationale schoonheidswedstrijden en een poging een antwoord te geven op de vraag waarom deze mensen nog niet in de gevangenis zitten. Beroemde mensen in de jury zijn geen garantie voor een eerlijke beoordeling. Onweerlegbaar bewijs van de corruptie van de zogenaamde ‘sterren’ die de volgende Miss en Mrs. kiezen. Het inzamelen en de daaropvolgende diefstal van geld voor goede doelen is een bijzaak van de eigenaren van frauduleuze shows. Wat staat de getitelde Misses eigenlijk te wachten na het kopen van de prijs? En hoe zien schoonheidswedstrijden voor kinderen eruit voor jonge deelnemers?


Stream Коронованные особи (2013) online in België

Wil je Коронованные особи (2013) kijken? Is de film Коронованные особи met Boris Sobolev te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Коронованные особи kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 12 april 2013
  • Speelduur 95 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven Russia-1
  • Productielanden Russia
  • Trefwoorden Corruption, Beauty contest, Porn industry, Forced prostitution, Beauty pageant, Prostitution ring, Beauty standards, Child prostitution, Beauty queen & Cosmetic surgery.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Коронованные особи (2013) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Коронованные особи (2013) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Коронованные особи (2013) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Коронованные особи (2013) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Коронованные особи (2013) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Коронованные особи (2013) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Коронованные особи (2013) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Коронованные особи (2013) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Коронованные особи (2013) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Коронованные особи (2013) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Коронованные особи (2013) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Коронованные особи (2013) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.