Madu 2024

  • 7.8 5 stemmen
  • 101 min
  • Documentaire
Trailer afspelen

Van oefenen op blote voeten in de straten van Lagos tot optreden op een podium in Engeland: in 'Madu' wordt de 12-jarige Anthony Madu gevolgd terwijl hij zijn huis in Nigeria verlaat om te gaan studeren aan een van de meest prestigieuze balletscholen ter wereld. Dit is een verhaal over moed, groei, buitengewone obstakels, een onverwachte complicatie die zijn dromen in gevaar brengt en vooral zijn zoektocht om erbij te horen.


Stream Madu (2024) online in België

Wil je Madu (2024) kijken? Is de film Madu met Anthony Madu te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Madu kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Madu (2024) streamen op Disney Plus.

Stream Madu (2024) gratis
  • Madu is beschikbaar op Disney Plus Disney Plus

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 7 februari 2024
  • Speelduur 101 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven Hunting Lane Films
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden England, Biography, Nigeria, Leaving home, Ballet school, Viral video, Pre-teen & Social & cultural documentary.

Links Officiële website IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Madu (2024) met Anthony Madu is te streamen op Disney Plus.

Momenteel kun je Madu (2024) streamen op Disney Plus in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Madu (2024) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Madu (2024) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Madu (2024) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Madu (2024) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Madu (2024) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Madu (2024) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ja, Madu (2024) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je Madu (2024) onbeperkt gratis kijken.

Madu (2024) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Madu (2024) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Madu (2024) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.