Keiko Kishi, une femme libre (2023) poster

Keiko Kishi, une femme libre 2023

  • 52 min
  • Documentaire Historisch

Keiko Kishi, geboren in 1932, is een van de eerste Japanse actrices die wereldwijd bekend is. Haar beslissing om naar Frankrijk te verhuizen en in 1957 te trouwen met regisseur Yves Ciampi – nadat hij haar had gefilmd in Typhoon Over Nagasaki met Jean Marais en Danielle Darrieux in de hoofdrollen – veroorzaakte een enorm schandaal in Japan. Ondanks deze overtreding bleef Keiko Kishi acteren in haar thuisland met Kon Ichikawa, Yasujiro Ozu, Masaki Kobayashi... het bouwen van unieke bruggen tussen Japanse en Europese culturen. Vrij en rebels, emancipeerde ze zich van de vele obstakels die ze tegenkwam in de filmindustrie en richtte ze haar eigen productiebedrijf op toen ze begin twintig was. Laten we terugblikken op het verhaal van een pionier, een inspiratie voor vele generaties.


Stream Keiko Kishi, une femme libre (2023) online in België

Wil je Keiko Kishi, une femme libre (2023) kijken? Is de film Keiko Kishi, une femme libre met 岸恵子 te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Keiko Kishi, une femme libre kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 16 oktober 2023
  • Speelduur 52 minuten
  • Genres Documentaire & Historisch
  • Productiebedrijven Paper Moon Films
  • Productielanden France
  • Trefwoorden Interview, Biography, Historical figure, Inspiration, Japanese woman, Archive footage, Cinema history, Celebrity interview, Film archives, Famous actress & Biopic.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Keiko Kishi, une femme libre (2023) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Keiko Kishi, une femme libre (2023) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Keiko Kishi, une femme libre (2023) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Keiko Kishi, une femme libre (2023) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Keiko Kishi, une femme libre (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Keiko Kishi, une femme libre (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Keiko Kishi, une femme libre (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Keiko Kishi, une femme libre (2023) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Keiko Kishi, une femme libre (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Keiko Kishi, une femme libre (2023) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Keiko Kishi, une femme libre (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Keiko Kishi, une femme libre (2023) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.