Who Killed Vincent Chin? (1987) poster

Who Killed Vincent Chin? 1987

  • 5 3 stemmen
  • 87 min
  • Documentaire

Deze film vertelt het verhaal van de moord op Vincent Chin, een auto-ingenieur die werd aangezien voor Japanner en die werd vermoord door een lopende bandarbeider die hem de schuld gaf van de concurrentie van de Japanse autofabrikanten die zijn baan bedreigden. Vervolgens wordt verhaald hoe de moordenaar via het rechtssysteem aan de gerechtigheid ontsnapte. Gerestaureerd door het Academy Film Archive en The Film Foundation, in samenwerking met het Museum of Chinese in America. Restauratiefinanciering verstrekt door de Hobson/Lucas Family Foundation, met aanvullende steun van Todd Phillips.


Stream Who Killed Vincent Chin? (1987) online in België

Wil je Who Killed Vincent Chin? (1987) kijken? Is de film Who Killed Vincent Chin? met Lily Chin te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Who Killed Vincent Chin? kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 11 maart 1987
  • Speelduur 87 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven Film News Now Foundation, The Film Foundation Inc., Academy of Motion Picture Arts and Sciences (AMPAS), Hobson/Lucas Family Foundation, WTVS, Corporation for Public Broadcasting & Detroit Public TV
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Courtroom, Woman director, Murder case & Preserved film.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Who Killed Vincent Chin? (1987) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Who Killed Vincent Chin? (1987) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Who Killed Vincent Chin? (1987) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Who Killed Vincent Chin? (1987) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Who Killed Vincent Chin? (1987) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Who Killed Vincent Chin? (1987) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Who Killed Vincent Chin? (1987) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Who Killed Vincent Chin? (1987) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Who Killed Vincent Chin? (1987) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Who Killed Vincent Chin? (1987) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Who Killed Vincent Chin? (1987) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Who Killed Vincent Chin? (1987) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.