Το αγόρι με τα γαλάζια μάτια (2024) poster

Το αγόρι με τα γαλάζια μάτια 2024

  • Drama

Hoog op de Griekse bergen ligt een afgelegen dorp waarvan de inwoners sterk geloven in mythen en bijgeloof. Peter is een tiener die is opgegroeid in deze verstikkende omgeving bij zijn strenge grootmoeder en overbezorgde moeder, die hem sinds zijn geboorte dwingen een beschermend masker voor zijn ogen te dragen. Peter lijdt aan een “oogziekte” en hij verliest geleidelijk zijn gezichtsvermogen. Voordat hij volledig blind wordt, zullen hij en zijn beste vriend Aemon van huis reizen en naar de plek gaan waar ze het meest naar verlangen: om het uitzicht te zien vanaf de top van de recent gebouwde windturbines. Door hun avonturen zal Peter volwassen worden en de pijnlijke waarheid leren over zijn oogaandoening en de leugens die hem zijn verteld. Hij zal begrijpen dat hij, om zijn reis te voltooien, zijn eigen ogen moet opofferen.


Stream Το αγόρι με τα γαλάζια μάτια (2024) online in België

Wil je Το αγόρι με τα γαλάζια μάτια (2024) kijken? Is de film Το αγόρι με τα γαλάζια μάτια met Κωνσταντίνα Κουτσονασίου te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Το αγόρι με τα γαλάζια μάτια kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 20 september 2024
  • Genres Drama
  • Productiebedrijven Willa, Cold Iron Pictures, Astrakan Films, Argonauts Productions, Atalante Productions, Yannis Economides Films, Studio Corvus, SENSE Production, Luna Film & Sektor Film
  • Productielanden Cyprus, Greece, Macedonia, Romania, Serbia & United States of America
  • Trefwoorden Greece, Coming of age, Cultural difference, Queer cinema & Gay teenager.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Το αγόρι με τα γαλάζια μάτια (2024) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Το αγόρι με τα γαλάζια μάτια (2024) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Το αγόρι με τα γαλάζια μάτια (2024) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Το αγόρι με τα γαλάζια μάτια (2024) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Το αγόρι με τα γαλάζια μάτια (2024) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Το αγόρι με τα γαλάζια μάτια (2024) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Το αγόρι με τα γαλάζια μάτια (2024) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Το αγόρι με τα γαλάζια μάτια (2024) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Το αγόρι με τα γαλάζια μάτια (2024) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Το αγόρι με τα γαλάζια μάτια (2024) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Το αγόρι με τα γαλάζια μάτια (2024) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Το αγόρι με τα γαλάζια μάτια (2024) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.