Passage des arts: Renoir et la petite fille au ruban bleu (2019) poster

Passage des arts: Renoir et la petite fille au ruban bleu 2019

  • 52 min
  • Documentaire

Het fascinerende verhaal van het portret van Irene Cahen d'Anvers 'Het meisje met het blauwe lint', dat in de collectie van Göring belandde... Het verhaal van het schilderij kende direct na de creatie in 1880 een slechte start. Het portret van zijn dochter, die bekend werd als 'Kleine Irene' of 'Het meisje met het blauwe lint', werd in opdracht van Renoir gemaakt in opdracht van de beroemde bankier graaf Louis Cahen d'Anvers. Het resultaat beviel hem echter niet zo, dat hij het niet eens aan de muur hing. Het lot van het ongewenste doek weerspiegelde vervolgens het moeilijke lot van Irene, totdat het tijdens de Tweede Wereldoorlog onderdeel werd van Görings collectie. De Franse curator Rose Valland was verantwoordelijk voor de herontdekking ervan, wiens informatie onmiddellijk na de oorlog uiterst waardevol was, toen de eigenaren naar hun werken gingen zoeken.


Stream Passage des arts: Renoir et la petite fille au ruban bleu (2019) online in België

Wil je Passage des arts: Renoir et la petite fille au ruban bleu (2019) kijken? Is de film Passage des arts: Renoir et la petite fille au ruban bleu met Éric Caravaca te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Passage des arts: Renoir et la petite fille au ruban bleu kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 1 januari 2019
  • Speelduur 52 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven France Télévisions
  • Productielanden France
  • Trefwoorden Art.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Passage des arts: Renoir et la petite fille au ruban bleu (2019) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Passage des arts: Renoir et la petite fille au ruban bleu (2019) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Passage des arts: Renoir et la petite fille au ruban bleu (2019) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Passage des arts: Renoir et la petite fille au ruban bleu (2019) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Passage des arts: Renoir et la petite fille au ruban bleu (2019) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Passage des arts: Renoir et la petite fille au ruban bleu (2019) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Passage des arts: Renoir et la petite fille au ruban bleu (2019) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Passage des arts: Renoir et la petite fille au ruban bleu (2019) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Passage des arts: Renoir et la petite fille au ruban bleu (2019) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Passage des arts: Renoir et la petite fille au ruban bleu (2019) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Passage des arts: Renoir et la petite fille au ruban bleu (2019) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Passage des arts: Renoir et la petite fille au ruban bleu (2019) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.