Cold Creek Manor 2003

  • 5.4 466 stemmen
  • 118 min
  • Mysterie Thriller
Trailer afspelen

Cooper en Leah Tilson besluiten om samen met hun dochter Kristen en hun zoontje Jesse van de drukke stad naar het platteland te verhuizen. Ze kopen voor een spotprijsje een groot huis en beginnen langzaam maar zeker te geloven dat dit de perfecte plek voor hen is. Maar dan duikt Dale Massie, de vorige eigenaar van het huis die drie jaar in de gevangenis heeft gezeten, ineens op. Vanaf dat moment begint het prachtige leventje op het platteland ineens iets minder aantrekkelijk te worden voor de familie Tilson.


Stream Cold Creek Manor (2003) online in België

Wil je Cold Creek Manor (2003) kijken? Is de film Cold Creek Manor met Dennis Quaid te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Cold Creek Manor kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Cold Creek Manor (2003) streamen op Disney Plus. Cold Creek Manor (2003) is te huur op Amazon Video om online te kijken.

Stream Cold Creek Manor (2003) gratis
Huur Cold Creek Manor (2003)

Download Cold Creek Manor (2003) Nederlandstalige ondertiteling
Cold Creek Manor Downloaden
Cold Creek Manor Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 19 september 2003
  • Speelduur 118 minuten
  • Genres Mysterie & Thriller
  • Productie budget $45,000,000
  • Opbrengst $29,119,434
  • Productiebedrijven Touchstone Pictures, Red Mullet & Cold Creek Manor Productions
  • Productielanden Canada, United Kingdom & United States of America
  • Trefwoorden Country house.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Cold Creek Manor (2003) met Dennis Quaid is te streamen op Disney Plus. Cold Creek Manor (2003) kan je in België huren op Amazon Video.

Momenteel kun je Cold Creek Manor (2003) streamen op Disney Plus in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Cold Creek Manor (2003) is te koop op streamingdienst Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Cold Creek Manor (2003) huren op Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Cold Creek Manor (2003) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Cold Creek Manor (2003) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Cold Creek Manor (2003) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Cold Creek Manor (2003) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ja, Cold Creek Manor (2003) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je Cold Creek Manor (2003) onbeperkt gratis kijken.

Cold Creek Manor (2003) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Cold Creek Manor (2003) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Cold Creek Manor (2003) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.