Yoga Teacher Killer: The Kaitlin Armstrong Story 2024

  • 5 0 stemmen
  • 87 min
  • Drama TV Film Misdaad
Trailer afspelen

Gebaseerd op de ware gebeurtenissen van een dodelijke driehoeksverhouding die de autoriteiten tot een internationale klopjacht leidde. Wanneer pro-wielrenster Moriah Wilson dood wordt aangetroffen na een kortstondige affaire met collega-professional Colin Strickland, wijzen alle tekenen op de Texaanse yogalerares en Strickland's knipperlicht vriendin, Kaitlin Armstrong. Nadat ze ervan wordt beschuldigd Wilson in een jaloerse woede te hebben vermoord, verdwijnt ze in het niets. Op de vlucht verandert Kaitlin haar uiterlijk in een poging om de autoriteiten te ontwijken terwijl ze haar proberen op te sporen, waardoor ze naar plaatsen geleid worden waar ze nooit hadden verwacht haar te vinden.


Stream Yoga Teacher Killer: The Kaitlin Armstrong Story (2024) online in België

Wil je Yoga Teacher Killer: The Kaitlin Armstrong Story (2024) kijken? Is de film Yoga Teacher Killer: The Kaitlin Armstrong Story met Caity Lotz te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Yoga Teacher Killer: The Kaitlin Armstrong Story kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 15 juni 2024
  • Speelduur 87 minuten
  • Genres Drama, TV Film & Misdaad
  • Productiebedrijven Murder Productions
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Based on true story.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Yoga Teacher Killer: The Kaitlin Armstrong Story (2024) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Yoga Teacher Killer: The Kaitlin Armstrong Story (2024) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Yoga Teacher Killer: The Kaitlin Armstrong Story (2024) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Yoga Teacher Killer: The Kaitlin Armstrong Story (2024) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Yoga Teacher Killer: The Kaitlin Armstrong Story (2024) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Yoga Teacher Killer: The Kaitlin Armstrong Story (2024) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Yoga Teacher Killer: The Kaitlin Armstrong Story (2024) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Yoga Teacher Killer: The Kaitlin Armstrong Story (2024) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Yoga Teacher Killer: The Kaitlin Armstrong Story (2024) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Yoga Teacher Killer: The Kaitlin Armstrong Story (2024) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Yoga Teacher Killer: The Kaitlin Armstrong Story (2024) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Yoga Teacher Killer: The Kaitlin Armstrong Story (2024) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.