DAN DA DAN: First Encounter 2024

  • 7 2 stemmen
  • 83 min
  • Animatie Fantasie Komedie Avontuur
Trailer afspelen

We volgen Momo, een tiener uit een familie van mediums, en haar klasgenoot Okarun, een occultfanaat. De twee raken aan de praat nadat Momo het voor Okarun opneemt als deze wordt gepest. Maar ze krijgen onenigheid – Momo gelooft in geesten, maar niet in aliens, en Okarun gelooft in aliens, maar niet in geesten. Om elkaar te overtuigen van hun gelijk, gaat Momo naar een verlaten ziekenhuis dat bekend staat om UFO-waarnemingen en Okarun naar een tunnel waar het schijnt te spoken. Op beide plekken nemen ze overweldigende paranormale activiteiten waar die het verstand te boven gaan. Onder deze hachelijke omstandigheden wekt Momo haar verborgen kracht op en wendt Okarun de kracht van een vloek aan om de paranormale krachten te bestrijden. Is dit ook het begin van hun voorbestemde liefde? Het verhaal van het occulte gevecht en de adolescentie begint!


Stream DAN DA DAN: First Encounter (2024) online in België

Wil je DAN DA DAN: First Encounter (2024) kijken? Is de film DAN DA DAN: First Encounter met 若山詩音 te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je DAN DA DAN: First Encounter kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 5 september 2024
  • Speelduur 83 minuten
  • Genres Animatie, Fantasie, Komedie & Avontuur
  • Opbrengst $1,005,531
  • Productiebedrijven Science SARU
  • Productielanden Japan
  • Trefwoorden Based on manga, Occult, Supernatural phenomena, Anime, Aliens, Supernatural comedy, Fantasy comedy & Ghosts.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film DAN DA DAN: First Encounter (2024) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film DAN DA DAN: First Encounter (2024) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film DAN DA DAN: First Encounter (2024) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film DAN DA DAN: First Encounter (2024) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je DAN DA DAN: First Encounter (2024) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film DAN DA DAN: First Encounter (2024) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film DAN DA DAN: First Encounter (2024) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

DAN DA DAN: First Encounter (2024) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

DAN DA DAN: First Encounter (2024) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

DAN DA DAN: First Encounter (2024) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

DAN DA DAN: First Encounter (2024) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. DAN DA DAN: First Encounter (2024) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.