Nelly Knows Mysteries: A Fatal Engagement 2024

  • 7 5 stemmen
  • 84 min
  • Komedie Mysterie TV Film
Trailer afspelen

Wanneer er een ongebruikelijke handgeschreven brief op Nelly's kantoor arriveert, identificeert ze het handschrift als toebehorend aan haar jeugdvriendin Dahlia, waarin ze beweert dat haar vriend Blake ontrouw is. Nelly is vastbesloten om te helpen en wil antwoorden en haast zich naar Blake's huis om zijn lijk te vinden. Wanneer Dahlia de hoofdverdachte wordt, de nieuwe, knappe rechercheur in de stad, moet Michael Hogan samenwerken met Nelly om te bewijzen dat haar jeugdvriendin niet de moordenaar is waarvan iedereen denkt dat ze is.


Stream Nelly Knows Mysteries: A Fatal Engagement (2024) online in België

Wil je Nelly Knows Mysteries: A Fatal Engagement (2024) kijken? Is de film Nelly Knows Mysteries: A Fatal Engagement met Pascale Hutton te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Nelly Knows Mysteries: A Fatal Engagement kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 23 augustus 2024
  • Speelduur 84 minuten
  • Genres Komedie, Mysterie & TV Film
  • Productiebedrijven Hallmark Media

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Nelly Knows Mysteries: A Fatal Engagement (2024) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Nelly Knows Mysteries: A Fatal Engagement (2024) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Nelly Knows Mysteries: A Fatal Engagement (2024) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Nelly Knows Mysteries: A Fatal Engagement (2024) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Nelly Knows Mysteries: A Fatal Engagement (2024) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Nelly Knows Mysteries: A Fatal Engagement (2024) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Nelly Knows Mysteries: A Fatal Engagement (2024) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Nelly Knows Mysteries: A Fatal Engagement (2024) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Nelly Knows Mysteries: A Fatal Engagement (2024) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Nelly Knows Mysteries: A Fatal Engagement (2024) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Nelly Knows Mysteries: A Fatal Engagement (2024) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Nelly Knows Mysteries: A Fatal Engagement (2024) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.