Mijn nieuwe vrienden van afdeling drie (2024) poster

Mijn nieuwe vrienden van afdeling drie 2024

  • 56 min
  • Documentaire

Frans Bromet belandt na een hersenbloeding in de Amsterdamse revalidatiekliniek Reade. Al snel pakt hij zijn camera op en filmt hij zijn kamergenoten en het zorgpersoneel. Frans ontdekt hoe belangrijk de intensieve begeleiding is. Maar ook de band met zijn lotgenoten is groter dan gedacht. Wanneer hij hoort van aanstaande bezuinigingen, groeien zijn zorgen over de toekomst van de instelling en daarmee ook over het revalidatieproces van de cliënten.


Stream Mijn nieuwe vrienden van afdeling drie (2024) online in België

Wil je Mijn nieuwe vrienden van afdeling drie (2024) kijken? Is de film Mijn nieuwe vrienden van afdeling drie met Frans Bromet te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Mijn nieuwe vrienden van afdeling drie kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 1 september 2024
  • Speelduur 56 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven &Bromet & KRO-NCRV
  • Productielanden Netherlands
  • Trefwoorden Rehabilitation, Netherlands, Health care & Rehabilitation centre.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Mijn nieuwe vrienden van afdeling drie (2024) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Mijn nieuwe vrienden van afdeling drie (2024) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Mijn nieuwe vrienden van afdeling drie (2024) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Mijn nieuwe vrienden van afdeling drie (2024) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Mijn nieuwe vrienden van afdeling drie (2024) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Mijn nieuwe vrienden van afdeling drie (2024) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Mijn nieuwe vrienden van afdeling drie (2024) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Mijn nieuwe vrienden van afdeling drie (2024) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Mijn nieuwe vrienden van afdeling drie (2024) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Mijn nieuwe vrienden van afdeling drie (2024) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Mijn nieuwe vrienden van afdeling drie (2024) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Mijn nieuwe vrienden van afdeling drie (2024) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.