Gaston en Leo in Hong Kong (1988) poster

Gaston en Leo in Hong Kong 1988

  • 6.6 6 stemmen
  • 97 min

Gaston en Leo zijn twee onafscheidelijke vrienden die een originele manier hebben gevonden om rijkelijk hun boterham te verdienen. Als directeurs van het OLTOHN (Onderneming voor Luxe-Transport van Overledenen op Hoog Niveau) repatriëren ze de lichamen van landgenoten naar Antwerpen of van buitenlanders naar hun land van afkomst. Met een gesneuvelde Duitse generaal hadden ze het al niet onder de markt, maar wanneer een steenrijke Chinees komt te overlijden en hij naar Hong Kong moet worden teruggebracht, beginnen Gaston en Leo aan de moeilijkste klus van hun carrière.


Stream Gaston en Leo in Hong Kong (1988) online in België

Wil je Gaston en Leo in Hong Kong (1988) kijken? Is de film Gaston en Leo in Hong Kong met Gaston Berghmans te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Gaston en Leo in Hong Kong kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 1 januari 1988
  • Speelduur 97 minuten
  • Productiebedrijven R.V. Productions
  • Productielanden Belgium

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Gaston en Leo in Hong Kong (1988) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Gaston en Leo in Hong Kong (1988) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Gaston en Leo in Hong Kong (1988) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Gaston en Leo in Hong Kong (1988) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Gaston en Leo in Hong Kong (1988) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Gaston en Leo in Hong Kong (1988) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Gaston en Leo in Hong Kong (1988) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Gaston en Leo in Hong Kong (1988) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Gaston en Leo in Hong Kong (1988) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Gaston en Leo in Hong Kong (1988) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Gaston en Leo in Hong Kong (1988) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Gaston en Leo in Hong Kong (1988) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.