Snuf de Hond en de Jacht op de Vliegende Volckert (2008) poster

Snuf De Hond En De Jacht Op De Vliegende Volckert 2008

Originele titel: Snuf de Hond en de Jacht op de Vliegende Volckert

  • 6.2 10 stemmen
  • 97 min
  • Avontuur Familie

Tom en Mirjam horen van Bouke de legende van een spookachtige verschijning 'Vliegende Volckert' die vroeger iedereen in het dorp lastig viel. Samen met Snuf gaan Tom en Mirjam op onderzoek uit. Vlakbij het moeras komen ze jachtopziener Grevendonk tegen die zegt in de val te zijn gelokt door een spook. Als er in het dorp meerdere onverklaarbare gebeurtenissen plaatsvinden komen de dorpelingen in actie en gaan onder leiding van agent Bantvink het moeras in. Daar komen ze voor een nare verrassing te staan. De dorpelingen zijn van mening dat het spook 'Vliegende Volckert' echt bestaat. In het dorp ontmoet Tom een oude bekende die denkt samen met Snuf het mysterie op te lossen, maar zullen ze erachter komen wie de echte Vliegende Volckert is?


Stream Snuf De Hond En De Jacht Op De Vliegende Volckert (2008) online in België

Wil je Snuf De Hond En De Jacht Op De Vliegende Volckert (2008) kijken? Is de film Snuf De Hond En De Jacht Op De Vliegende Volckert met Tom van Kalmthout te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Snuf De Hond En De Jacht Op De Vliegende Volckert kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Snuf De Hond En De Jacht Op De Vliegende Volckert te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Snuf De Hond En De Jacht Op De Vliegende Volckert (2008) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Koop Snuf De Hond En De Jacht Op De Vliegende Volckert (2008)
  • Snuf De Hond En De Jacht Op De Vliegende Volckert kan je kopen op Apple TV Apple TV
  • Snuf De Hond En De Jacht Op De Vliegende Volckert kan je kopen op Google Play Movies Google Play Movies
  • Snuf De Hond En De Jacht Op De Vliegende Volckert kan je kopen op Amazon Video Amazon Video
Huur Snuf De Hond En De Jacht Op De Vliegende Volckert (2008)
  • Snuf De Hond En De Jacht Op De Vliegende Volckert kan je huren op Apple TV Apple TV
  • Snuf De Hond En De Jacht Op De Vliegende Volckert kan je huren op Google Play Movies Google Play Movies
  • Snuf De Hond En De Jacht Op De Vliegende Volckert kan je huren op Amazon Video Amazon Video

Download Snuf de Hond en de Jacht op de Vliegende Volckert (2008) Nederlandstalige ondertiteling
Airwolf - S03E17 - Desperate Monday - [DVD][x265 10-bit][AAC 2.0] Downloaden
snuf de hond en de jackt op vliegen volckert Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 8 september 2008
  • Speelduur 97 minuten
  • Genres Avontuur & Familie
  • Productiebedrijven Bridge Entertainment Group
  • Productielanden Netherlands

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

Snuf De Hond En De Jacht Op De Vliegende Volckert (2008) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Snuf De Hond En De Jacht Op De Vliegende Volckert (2008) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

De film Snuf De Hond En De Jacht Op De Vliegende Volckert (2008) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Snuf De Hond En De Jacht Op De Vliegende Volckert (2008) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Snuf De Hond En De Jacht Op De Vliegende Volckert (2008) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Snuf De Hond En De Jacht Op De Vliegende Volckert (2008) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Snuf De Hond En De Jacht Op De Vliegende Volckert (2008) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Snuf De Hond En De Jacht Op De Vliegende Volckert (2008) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Snuf De Hond En De Jacht Op De Vliegende Volckert (2008) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Snuf De Hond En De Jacht Op De Vliegende Volckert (2008) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Snuf De Hond En De Jacht Op De Vliegende Volckert (2008) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Snuf De Hond En De Jacht Op De Vliegende Volckert (2008) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Snuf De Hond En De Jacht Op De Vliegende Volckert (2008) met Tom van Kalmthout kopen of huren op Apple TV in België.