Pora Umierać 2007

  • 7.0 18 stemmen
  • 104 min
  • Drama
Trailer afspelen

Een impressionistisch zwart-witportret van het dagelijkse leven van een negentigjarige vrouw terwijl ze de laatste daad van haar leven beleeft. Danuta Szaflarska schittert als Aniela, die in een enorm maar snel verslechterend houten huis woont, gevuld met souvenirs en schatten uit vervlogen tijden. Aniela komt in conflict met een vervelende buurvrouw die haar eigendom als een doorn in het oog ziet en alles wil doen wat binnen haar bereik ligt om het op te kopen en af ​​te breken, en haar getrouwde volwassen zoon, die - hoewel vriendelijk - triggert paranoia bij Aniela (ze kan niet anders dan geloven dat hij plannen heeft om het eigendom van haar af te pakken). Verbijsterd door deze individuen vindt Aniela een van haar enige bronnen van troost en geruststelling in haar dagelijkse gesprekken met haar hond, Fila.


Stream Pora Umierać (2007) online in België

Wil je Pora Umierać (2007) kijken? Is de film Pora Umierać met Danuta Szaflarska te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Pora Umierać kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 19 oktober 2007
  • Speelduur 104 minuten
  • Genres Drama
  • Productielanden Poland
  • Trefwoorden Woman director.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Pora Umierać (2007) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Pora Umierać (2007) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Pora Umierać (2007) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Pora Umierać (2007) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Pora Umierać (2007) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Pora Umierać (2007) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Pora Umierać (2007) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Pora Umierać (2007) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Pora Umierać (2007) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Pora Umierać (2007) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Pora Umierać (2007) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Pora Umierać (2007) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.