Unforgettable: The Korean War (2010) poster

Onvergetelijk: de Koreaanse oorlog 2010

Originele titel: Unforgettable: The Korean War

  • 5.5 2 stemmen
  • 57 min
  • Documentaire

Documentaire geregisseerd door Tom Kleespie geïnspireerd door Koreaanse oorlogsveteranen die herinneringen oproepen die zowel pijnlijk als patriottisch zijn, waardoor een menselijk gezicht in een vaak vergeten conflict wordt geplaatst. Verhalen omvatten herinneringen uit de oorlog, zoals de eerste momenten van een soldaat om een ​​MiG-jager van dichtbij te zien, en vaak tragische ervaringen van veteranen die naar huis terugkeerden, waar Amerikanen grotendeels verzuimden hen terug te verwelkomen.


Stream Onvergetelijk: de Koreaanse oorlog (2010) online in België

Wil je Onvergetelijk: de Koreaanse oorlog (2010) kijken? Is de film Onvergetelijk: de Koreaanse oorlog met Fred O. Knipe te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Onvergetelijk: de Koreaanse oorlog kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 21 juni 2010
  • Speelduur 57 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven Arizona Public Media
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden War veteran, Cold war, Prisoner of war, Korean war (1950-53), Archive footage, Communism, Korean war veteran, Military prisoners & Veteran recollections.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Onvergetelijk: de Koreaanse oorlog (2010) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Onvergetelijk: de Koreaanse oorlog (2010) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Onvergetelijk: de Koreaanse oorlog (2010) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Onvergetelijk: de Koreaanse oorlog (2010) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Onvergetelijk: de Koreaanse oorlog (2010) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Onvergetelijk: de Koreaanse oorlog (2010) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Onvergetelijk: de Koreaanse oorlog (2010) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Onvergetelijk: de Koreaanse oorlog (2010) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Onvergetelijk: de Koreaanse oorlog (2010) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Onvergetelijk: de Koreaanse oorlog (2010) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Onvergetelijk: de Koreaanse oorlog (2010) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Onvergetelijk: de Koreaanse oorlog (2010) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.