The Feeding 2006

  • 3.9 8 stemmen
  • 90 min
  • Horror
Trailer afspelen

Een weerwolf achtervolgt kampeerders in de Appalachen. Verteerd door zijn legendarische bloeddorst begint het wezen de jacht op zijn oudste en gevaarlijkste prooi: de mens. Speciaal agent Jack Driscoll heeft dit eerder gezien. Het beest is zijn obsessie en zijn nachtmerrie. Nu moeten hij en zijn nieuwe partner tegen de opkomende maan racen om een ​​groep nietsvermoedende kampeerders te redden. Overtroffen en ongewapend moet de bange groep zich verzamelen om de nacht te overleven. Terwijl hun aantal afneemt en hun kracht afneemt, probeert de groep de enige vraag te beantwoorden die hun leven zal redden; Hoe dood je het ondoodbare?


Stream The Feeding (2006) online in België

Wil je The Feeding (2006) kijken? Is de film The Feeding met Kara Maria Amedon te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Feeding kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 11 juli 2006
  • Speelduur 90 minuten
  • Genres Horror

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film The Feeding (2006) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film The Feeding (2006) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Feeding (2006) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film The Feeding (2006) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je The Feeding (2006) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Feeding (2006) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Feeding (2006) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Feeding (2006) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Feeding (2006) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Feeding (2006) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Feeding (2006) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. The Feeding (2006) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.