Carmen van het Noorden 2009

  • 4.2 5 stemmen
  • 85 min
  • Drama Muziek
Trailer afspelen

Joz (Tygo Gernandt) krijgt als jonge agent in Rotterdam van zijn cheffin Lisa (Margreet Boersbroek) opdracht om de moord op de prostituee Maria te onderzoeken. Bij dat onderzoek ontmoet hij Carmen (Sanguita Akkrum). Hij raakt zo verliefd op haar dat hij het uitmaakt met zijn verloofde Maryam (Mounira Hadj Mansour); Carmen reageert daar echter onverschillig op, ze wil zich niet binden. Ook lijdt Joz' werk er zo onder dat hij op non-actief wordt gesteld, en Simon (Thom Hoffman) de zaak overneemt. Toch gaat Joz verder met zijn onderzoek. Hij ontdekt dat Carmens broer Steve (Sergio IJssel), die gearresteerd is, onschuldig is, en bevrijdt hem. Uit jaloezie valt hij Carmen aan. Vrienden van Carmen regelen de vlucht van Joz en Steve naar het buitenland. Uiteindelijk blijkt Lisa de moord gepleegd te hebben omdat haar man Koen (Kurt Rogiers) klant geweest is bij Maria. Ze schiet Joz neer.


Stream Carmen van het Noorden (2009) online in België

Wil je Carmen van het Noorden (2009) kijken? Is de film Carmen van het Noorden met Tygo Gernandt te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Carmen van het Noorden kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Carmen van het Noorden (2009) streamen op Amazon Prime Video. Het is mogelijk om de film Carmen van het Noorden te kopen op Apple TV. Carmen van het Noorden (2009) is te huur op Apple TV om online te kijken.

Stream Carmen van het Noorden (2009) gratis
  • Carmen van het Noorden is beschikbaar op Amazon Prime Video Amazon Prime Video
Koop Carmen van het Noorden (2009)
  • Carmen van het Noorden kan je kopen op Apple TV Apple TV
Huur Carmen van het Noorden (2009)
  • Carmen van het Noorden kan je huren op Apple TV Apple TV

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 24 september 2009
  • Speelduur 85 minuten
  • Genres Drama & Muziek
  • Productie budget $1,000,000
  • Productiebedrijven Fu Works, In-Soo Productions & Mollywood
  • Productielanden Netherlands

Links Officiële website IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Carmen van het Noorden (2009) met Tygo Gernandt is te streamen op Amazon Prime Video. Carmen van het Noorden (2009) is te koop op Apple TV. Carmen van het Noorden (2009) kan je in België huren op Apple TV.

Momenteel kun je Carmen van het Noorden (2009) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Carmen van het Noorden (2009) is te koop op streamingdienst Apple TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Carmen van het Noorden (2009) huren op Apple TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Carmen van het Noorden (2009) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Carmen van het Noorden (2009) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Carmen van het Noorden (2009) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Carmen van het Noorden (2009) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Carmen van het Noorden (2009) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, Carmen van het Noorden (2009) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je Carmen van het Noorden (2009) onbeperkt gratis kijken.

Carmen van het Noorden (2009) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Carmen van het Noorden (2009) met Tygo Gernandt kopen of huren op Apple TV in België.