De Nieuwe Snaar - Konec (2013) poster

De Nieuwe Snaar - Konec 2013

  • 9 1 stemmen
  • 145 min

Sinds januari 2012 is De Nieuwe Snaar aan een uitgebreide afscheidstournee bezig met 'Koñec', de allerlaatste voorstelling waarmee de groep in schoonheid wil eindigen op het toppunt van haar kunnen. Deze tournee zal pas in het najaar van 2014 stoppen om het trouwe publiek en alle liefhebbers van het genre de kans te geven deze unieke groep uit te wuiven. Na meer dan honderd gespeelde voorstellingen is deze 'Best of' rijp bevonden en voor de eeuwigheid vastgelegd op dvd. Het is een mooi verzorgde registratie van de integrale liveshow (meer dan 2 uur) met als extra's interviews met de groepsleden en een paar verrassingen. Koñec is een staalkaart die de veelzijdigheid en het vakmanschap toont die vier uiteenlopende figuren in de loop van meer dan 30 jaar hebben opgebouwd, een uniek document om te koesteren.


Stream De Nieuwe Snaar - Konec (2013) online in België

Wil je De Nieuwe Snaar - Konec (2013) kijken? Is de film De Nieuwe Snaar - Konec te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je De Nieuwe Snaar - Konec kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


  • Verschijningsdatum Zondag 3 maart 2013
  • Speelduur 145 minuten

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film De Nieuwe Snaar - Konec (2013) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film De Nieuwe Snaar - Konec (2013) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film De Nieuwe Snaar - Konec (2013) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film De Nieuwe Snaar - Konec (2013) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je De Nieuwe Snaar - Konec (2013) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film De Nieuwe Snaar - Konec (2013) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film De Nieuwe Snaar - Konec (2013) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

De Nieuwe Snaar - Konec (2013) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

De Nieuwe Snaar - Konec (2013) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

De Nieuwe Snaar - Konec (2013) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

De Nieuwe Snaar - Konec (2013) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. De Nieuwe Snaar - Konec (2013) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.