أم العروسة (1963) poster

أم العروسة 1963

  • 6.6 8 stemmen
  • 105 min
  • Komedie Drama Familie

In deze geweldig gekke komedieklassieker spelen de Egyptische filmlegendes Tahiya Karioka en Emad Hamdi de rol van Zeinab en Hussein, overwerkte ouders die weinig verlichting krijgen van de eindeloze eisen van hun zeven ondeugende kinderen. Wanneer hun oudste dochter, Ahlam, op een feestje een onstuimige jongeman ontmoet, is het liefde op het eerste gezicht en moeten de huwelijksplannen snel geregeld worden. Terwijl de voorbereidingen beginnen, worden Zeinab en Hussein al snel overweldigd door de uitgebreide en kostbare verzoeken van de extravagante familie van de bruidegom. Terwijl ze in de behoeften van hun andere zes kinderen voorzien, moeten Hussein en Zeinab onconventionele middelen overwegen om het geld bijeen te krijgen voor een ceremonie waar het pasgetrouwde stel trots op zal zijn.


Stream أم العروسة (1963) online in België

Wil je أم العروسة (1963) kijken? Is de film أم العروسة met Tahiya Cariocca te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je أم العروسة kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 23 december 1963
  • Speelduur 105 minuten
  • Genres Komedie, Drama & Familie
  • Productielanden Egypt
  • Trefwoorden Black and white & Top 100 egyptian movies.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film أم العروسة (1963) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film أم العروسة (1963) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film أم العروسة (1963) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film أم العروسة (1963) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je أم العروسة (1963) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film أم العروسة (1963) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film أم العروسة (1963) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

أم العروسة (1963) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

أم العروسة (1963) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

أم العروسة (1963) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

أم العروسة (1963) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. أم العروسة (1963) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.