Devoured: The Legend Of Alferd Packer (2005) poster

Devoured: The Legend Of Alferd Packer 2005

  • 2 1 stemmen
  • 90 min
  • Horror

Gebaseerd op het gruwelijke waargebeurde verhaal van Amerika's eerste veroordeelde kannibaal, Alferd Packer (wiens verhaal werd gehekeld in Troma's bestverkochte Cannibal! The Musical), geeft Devoured een serieuze draai aan het verhaal en bevat ongelooflijke spanning en bloederige effecten in in de stijl van Dawn of the Dead en House of 1000 Corpses. In 1874 leidde Alferd Packer een goudmijnexpeditie naar Colorado, waar hij elke mijnwerker in zijn kamp vermoordde, beroofde en opat. Meer dan een eeuw later vinden identieke moorden en talloze verdwijningen plaats. Terwijl de zoektocht naar de moordenaar eindeloos blijkt te zijn, blijft er één angstaanjagend en ongelooflijk feit over... Meneer Packer lag daar nog steeds op de loer... ergens... wachtend om opnieuw toe te slaan!


Stream Devoured: The Legend Of Alferd Packer (2005) online in België

Wil je Devoured: The Legend Of Alferd Packer (2005) kijken? Is de film Devoured: The Legend Of Alferd Packer met Jeff Muzi te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Devoured: The Legend Of Alferd Packer kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 26 juli 2005
  • Speelduur 90 minuten
  • Genres Horror
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Cannibal.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Devoured: The Legend Of Alferd Packer (2005) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Devoured: The Legend Of Alferd Packer (2005) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Devoured: The Legend Of Alferd Packer (2005) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Devoured: The Legend Of Alferd Packer (2005) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Devoured: The Legend Of Alferd Packer (2005) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Devoured: The Legend Of Alferd Packer (2005) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Devoured: The Legend Of Alferd Packer (2005) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Devoured: The Legend Of Alferd Packer (2005) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Devoured: The Legend Of Alferd Packer (2005) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Devoured: The Legend Of Alferd Packer (2005) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Devoured: The Legend Of Alferd Packer (2005) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Devoured: The Legend Of Alferd Packer (2005) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.