Jörgen Raymann: Even Slikken (2000) poster

Jörgen Raymann: Even Slikken 2000

  • 145 min
  • Komedie

Even Slikken werd in 2000 in Nederland geproduceerd in de regie van Felix de Rooy. De voorstelling liet de thema’s zien van het leven in Suriname, de komst naar Nederland en de terugkeer naar Suriname. Een schrijnend verhaal waarin op hilarische wijze een kijkje wordt gegeven in de ziel van iemand met twee liefdes, Suriname en Nederland, met hoop, verwachting, illusie en desillusie. De voorstelling werd zeer enthousiast ontvangen, volle zalen in de twee jaar dat Jörgen hiermee door Nederland toerde. Een groot succes.



Stream Jörgen Raymann: Even Slikken (2000) online in België

Wil je Jörgen Raymann: Even Slikken (2000) kijken? Is de film Jörgen Raymann: Even Slikken met Jörgen Raymann te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Jörgen Raymann: Even Slikken kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 31 juli 2000
  • Speelduur 145 minuten
  • Genres Komedie
  • Productielanden Netherlands
  • Trefwoorden Stand-up comedy.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Jörgen Raymann: Even Slikken (2000) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Jörgen Raymann: Even Slikken (2000) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Jörgen Raymann: Even Slikken (2000) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Jörgen Raymann: Even Slikken (2000) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Jörgen Raymann: Even Slikken (2000) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Jörgen Raymann: Even Slikken (2000) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Jörgen Raymann: Even Slikken (2000) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Jörgen Raymann: Even Slikken (2000) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Jörgen Raymann: Even Slikken (2000) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Jörgen Raymann: Even Slikken (2000) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Jörgen Raymann: Even Slikken (2000) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Jörgen Raymann: Even Slikken (2000) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.