La reina de la noche 1994

  • 4.5 8 stemmen
  • 117 min
Trailer afspelen

Het legendarische leven van de Mexicaanse zanger Lucha Reyes vormt de basis van deze fictieve biografie (of zoals regisseur Arturo Ripstein het zegt 'een denkbeeldige biografie'). Lucha Reyes was een onconventionele en seksueel bevrijde vrouw, vooral bekend om haar zang in 'cancion ranchera'-stijl. Haar verhaal begint in 1939, waar ze op 33-jarige leeftijd nog steeds thuis woonde bij haar moeder, Dona Victora, de madame van een gerenommeerd hoerenhuis in Mexico-Stad. Lucha trouwt met de liberale Pedro Calderon en koopt vervolgens een bedelaarsdochter. Ze wordt de moeder van dit kind, Luzma. Lucha hunkert naar blijvende liefde, zoals junkies naar heroïne hunkeren. Maar voor haar trouwe dochter vindt ze het nooit en uiteindelijk kan niemand haar helpen.


Stream La reina de la noche (1994) online in België

Wil je La reina de la noche (1994) kijken? Is de film La reina de la noche met Patricia Reyes Spíndola te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je La reina de la noche kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 7 september 1994
  • Speelduur 117 minuten

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film La reina de la noche (1994) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film La reina de la noche (1994) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film La reina de la noche (1994) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film La reina de la noche (1994) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je La reina de la noche (1994) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film La reina de la noche (1994) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film La reina de la noche (1994) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

La reina de la noche (1994) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

La reina de la noche (1994) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

La reina de la noche (1994) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

La reina de la noche (1994) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. La reina de la noche (1994) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.