Missing Link (1999) poster

Missing Link 1999

  • 5.5 6 stemmen
  • 80 min
  • Familie Avontuur

De 11-jarige Rick heeft zijn vader nooit gekend, maar zijn moeder heeft hem verteld dat hij als piloot is omgekomen in de Tweede Wereldoorlog. Sigarenboer Jef, de huidige aanbidder van zijn moeder, kan daarom in Ricks ogen niet tippen aan zijn echte vader. Rick ziet op school een film over ontdekkingsreizigers in Congo en is meteen gefascineerd door de 'Missing Link' in de menselijke evolutie. Als Rick in de krant leest over een expeditie van Brussel naar Congo, op zoek naar de ontbrekende schakel in de evolutie, is hij ervan overtuigd dat ze op de verkeerde plaats gaan zoeken. Het lukt hem niet de expeditieleider, professor Oudeweetering, te bereiken en na een ruzie met z'n moeder besluit hij zelf op de trein naar Brussel te stappen.Tijdens zijn reis leest hij stiekem in het oude dagboek van zijn moeder. Zijn leventje stort in als hij leest dat zijn vader geen piloot was, maar een getrouwde man.... Een professor!


Stream Missing Link (1999) online in België

Wil je Missing Link (1999) kijken? Is de film Missing Link met Thomas Acda te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Missing Link kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices


  • Verschijningsdatum Donderdag 22 april 1999
  • Speelduur 80 minuten
  • Genres Familie & Avontuur

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Missing Link (1999) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Missing Link (1999) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Missing Link (1999) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Missing Link (1999) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Missing Link (1999) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Missing Link (1999) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Missing Link (1999) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Missing Link (1999) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Missing Link (1999) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Missing Link (1999) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Missing Link (1999) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Missing Link (1999) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.